Túl lágy lángos tészta?
Figyelt kérdés
Elbenaztam valószínűleg valamit.
Lassan két órája pihen a hűtőben, de nagyon lágynak tűnik még.
Ha adok még hozzá lisztet akkor utana mennyi ideig kell pluszban pihenetetni?
Lehet buta kérdés, de kezdő vagyok:D
2021. júl. 31. 11:56
1/5 anonim válasza:
Lágynak kell lennie. Olajos kézzel kell majd kihúzgálni a darabokat, amit sütsz. Akkor nem fog ragadni.
2/5 anonim válasza:
Az a jó, ha lágy! Eszedbe ne jusson lisztezni.
3/5 anonim válasza:
Elrontottad!? :))) ... de jo lesz ugy is.
4/5 anonim válasza:
A lángos tesztának lágynak is kell lennie különben megkeményedne sütés közben
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Félsikernek nevezném a végeredményt.
Néhány valóban jó lett, puha és finom, de a többi valamiért ropog és nem éppen a klasszikus langosra emlékeztet. Valószínűleg azoknál meg az olajjal benaztam:D
2021. aug. 1. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!