Ha egy ételt túl leveses állagura csináltam , hogy lehet megoldani hogy sürü álagu legyen ? Milánói spagetti szoszról lenne szó , tul sok vízel engedtem fel és gondoltam másnapra sürüb lesz de nem lett , de mit lehet tenni ?
Ha már benne van a gomba, akkor nem szabad túlfőzni, valamit kell beletenni, de szerintem sem lisztet, viszont ha van otthon krumplipürépor, akkor azt, vagy egy -két kanál grízt, az elsővel be is fejezheted a főzést, a grízzel viszont még két percig főzheted, csak kevergetni kell, hogy ne csomósodjon össze, a gríztől nem lesz semmilyen más íze, csak sűrűbb lesz. A krumplipürépor ad neki egy halovány zamatot, de nem rossz, legalább is én szeretem, azzal csak össze kell keverni és kész.
Olasz szakácsok tesznek bele egy - két kanál tejet is, hihetetlennek tűnik, de akkor nem lesz zsíros és egy kicsit bebarnul a paradicsom, bár ezt inkább bolognaiba szokták és kell főzni vele min. öt percet, próbáld ki egyszer, sokkal jobb, mint tej nélkül.
12-es: a 9-es vagyok és NEM a gombát meg sonkát kifogásoltam, hanem a tejfölt meg lisztet!
És attól, hogy nem eredeti olasz étel, olaszos jellegü (legalább is az akar lenni), az ilyen "magyarosch" beütés enyhén szólva zavaró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!