Ha egy ételt túl leveses állagura csináltam , hogy lehet megoldani hogy sürü álagu legyen ? Milánói spagetti szoszról lenne szó , tul sok vízel engedtem fel és gondoltam másnapra sürüb lesz de nem lett , de mit lehet tenni ?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ki kell forralni belőle.
Esetleg keményítővel viszkózusabbá teheted.
Én arra gondoltam kevés sűritett pradicsomot adtam hozz plusz még a konzerves gombába is volt víz és kb fél liter vizel engedtem fel miután a hagymát , szalonát és a sonkát diszleltem. Hűtőbe raktam főzés után , mert máskor is csináltam ugy picit leveses álagu volt de másnapra sürübb lett de akkor nem szabad tul sok vízel engedni ? Csak a tésztából ellég sokat főztem ki és azt akkartam a szósz is legyen bőségesen azzért is engedtem meg bőven vízel de tűl leves állagu lett.
de akkor viszaveszek a levéből és ,ha buzalisztel mongyuk 2 evőkanálal gáztűzhelyen forralom akkor sűrűbb lesz ?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Semmiféle stagettiszószba nem való liszt vagy keményítö, legfeljebb pancsolmányokba.
A spagettiszószokat legalább 2-3 óráig kell kisebb lángon fözni, amíg magától besürüsödik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Olaszos tésztamártásba tejfölt meg lisztet tenni "szentségtörés", semmi keresnivalója sincs benne!
Igenis el fogja rontani, mert az nem milánói szósz lesz, hanem tejfölös-gombás mártás, ami nem az, amit a kérdezö fözni akart.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!