Pudingot mivel lehet besűríteni zselatinon kívül?
Figyelt kérdés
Tortaformába akarom tölteni,de sütés nélkül.Lisztet meg plusz keményítőt nem szeretnék bele rakni,tartok tőle,nem lenne jó íze.Pektin jó hozzá pl?2021. nov. 7. 17:41
1/7 anonim válasza:
Sütés-főzés nélkül egyébként sem ajánlatos lisztet tenni az ételbe.
A puding porhoz kevesebb tejet vagy tejszint önts.
2/7 anonim válasza:
Nem viszi el nagyon az ízét, simán tehetsz bele annyi főzés nélküli pudingport, hogy kemény legyen. Ez amúgy pont az, mint ha kevesebb lenne benne a folyadék. De tortazselé is jó, az se zselatin. Csak azzal óvatosan kell bánni, teljesen hideg krémbe nem igazán jó belekeverni, mert a hidegtől azonnal köt, és csomósodik. Bármilyen zselésítő (pektin is) ugyanezt csinálja.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 8. 16:55
4/7 anonim válasza:
Pudingot sűrűsíteni?
Miért?
Elég sűrű az ha kihül
5/7 A kérdező kommentje:
És lehet rendesen szeletelni utána?
2021. nov. 10. 16:57
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2021. nov. 11. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!