Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi gumicukor mitől lesz...

Házi gumicukor mitől lesz keményebb, gumisabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Házi gumicukrot csináltam mert sajnos cukorbeteg vagyok es a boltit nem ehetem. Viszont közel sem olyan gumis állagú mint pl egy haribo gumimaci. Inkább zselés, kocsonyás állagú lett. Tegyek bele joval több zselatint, vagy mi a trükk?

Válaszokat előre is köszönöm



2021. okt. 28. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Hogy csináltad? Mi a recept, amit használtál?
2021. okt. 28. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Hozzávalók 30 nagyobb darabhoz:

- 2 dl folyadék (valamilyen gyümölcs frissen facsart leve leszűrve)

-20 g zselatin (egy zacskó)

-1,5 ek nyírfacukor vagy 2 ek eritrit

2021. okt. 28. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
KEvesebb folyadékkal keményebb lesz.
2021. okt. 28. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy több zselatinnal... Az arány a lényeg.
2021. okt. 29. 03:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 👍
2021. okt. 29. 06:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!