Házi gumicukor mitől lesz keményebb, gumisabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Házi gumicukrot csináltam mert sajnos cukorbeteg vagyok es a boltit nem ehetem. Viszont közel sem olyan gumis állagú mint pl egy haribo gumimaci. Inkább zselés, kocsonyás állagú lett. Tegyek bele joval több zselatint, vagy mi a trükk?
Válaszokat előre is köszönöm
2021. okt. 28. 22:20
1/5 anonim válasza:
Hogy csináltad? Mi a recept, amit használtál?
2/5 A kérdező kommentje:
Hozzávalók 30 nagyobb darabhoz:
- 2 dl folyadék (valamilyen gyümölcs frissen facsart leve leszűrve)
-20 g zselatin (egy zacskó)
-1,5 ek nyírfacukor vagy 2 ek eritrit
2021. okt. 28. 22:33
3/5 anonim válasza:
KEvesebb folyadékkal keményebb lesz.
4/5 anonim válasza:
Vagy több zselatinnal... Az arány a lényeg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 👍
2021. okt. 29. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!