Adam934 kérdése:
A vodkás gumicukor az milyen?
Figyelt kérdés
Láttam egy olyan posztot ahol azt írták h egy csomag gumicukrot nyakon kell önteni vodkával és állni kell egy órát, arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyire ízlett. És tényleg elég 1 órára benne hagyni vagy inkább tovább, több óra vagy esetleg egy nap is kell?2012. ápr. 17. 23:31
1/5 anonim válasza:
Nezd, ha annyira kivancsi vagy, miert nem probalod ki? Csak egy pohar vodka meg nehany gumicukor kell hozza, na meg egy ora. Nem tudom, a gumicukor mennyire oldodik fel hideg vodkaban, de szerintem nem nagyon. Max olyan, mintha tennel bele egy kanal cukrot. De aki edesen szereti, az ne vodkat igyon, hanem valami edeset. Egyebkent lehet, hogy jo. Pl en nem szeretem a palinkat...szinte egyiket se. Kiveve a mezes palinkat, annak isteni ize van szamomra, mert en csak az edeset szeretem. Aki szereti az edeset, annak bizti jo, aki meg nem, annak biztos jobb anelkul. De egyebkent barmit beletehetsz a piadba, meg sos ropit is...lehet valakinek az jon be. Csak a kepzeloerod es az izlesed szab hatarokat:D
2/5 anonim válasza:
Biztos sok fogy belőle a 16 évesek farsangján, de majd idővel kinövik.
3/5 anonim válasza:
szerintem hülyeség, biztos átveszi az ízét, de akkor már igyál vodkát külön és kíséred gumicukorral.
4/5 anonim válasza:
A jó vodka (mértékkel) egészséges. A gumicukorba a vegyipar összes találmánya bele van zsúfolva. Miért akarod a vodkát elrontani?
5/5 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de biztos jó. Ha már pár éve is divat lett volna, tuti sokat iszom(eszem) belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!