Hogyan tároljam a felbontott gumicukrot?
Biztos mindenki szembesült már a következő problémával: ha felbontasz egy csomag gumicukrot és nem eszed meg azon nyomban, megkeményedik, kiszárad.
Van valakinek valami bevált praktikája, hogy ne száradjon ki, és ne landoljon a kukában pár nap múlva?
Előre is köszönöm.
Ikeában meg kisebb házartási cuccos boltokban lehet kapni zacskó lezáró csipeszeket.
Ezekre gondolok. Nekem van itthon egy csomó, mident lehet zárni vele. Gabonapehely, tészta, fűszer, minden, aminek zacskója van.
Kérdező, hány éves vagy? 😂
Cellux eszedbe se jutott?
Nem vagyok már tizenéves, csak azért írom, mert sokan a korommal jöttek.
Sajnos sosem fogy el a gumicukor, mert valaki mindig megkívánja, eszik belőle pár darabot, aztán mehet a szemétbe pár nap múlva, mert megkeményedett és már senkinek sem kell.
Zártam már el mindenhogy, befőttes gumi, zacskó visszahajtogat, csipesz stb. Semmi sem működött igazán... :/
Ezért is voltam kíváncsi, hátha valakinek van valami "titkos trükk" a tarsolyában. :)
A befőttes üvegen (pontosabban a műanyag bedobozoláson) én is gondolkoztam, ez lesz a következő, amit kipróbálok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!