Hogyan tároljam a felbontott gumicukrot?
Biztos mindenki szembesült már a következő problémával: ha felbontasz egy csomag gumicukrot és nem eszed meg azon nyomban, megkeményedik, kiszárad.
Van valakinek valami bevált praktikája, hogy ne száradjon ki, és ne landoljon a kukában pár nap múlva?
Előre is köszönöm.
Már miért lenne velünk baj, ha megkeményedik egy gumicukor, én pedig megkérdezem, hátha van ez ellen valakinek bevált praktikája? Ez eléggé ledegradáló...
Haribo gumicukorról van szó, csak Haribot veszünk (ha veszünk), másfajtát sosem. Elvileg ez "neves" gumicukornak minősül, szóval ezzel sem kéne, hogy baj legyen...
De kísérletet fogok tenni, elviszem más családtaghoz, majd ott 2 hétig nyitva hagyom és megnézem, utána is tényleg ugyanolyan puha-e. Hátha tényleg csak minket nem szeret a gumicukor és mi vagyunk a baj. :)
Üdv.
Akkor viszont iszonyú száraz nálatok a levegő. Most ezt bántás nélkül írom.
Egyébként ha költeni akarsz rá, vannak nagyon menő csatos üvegek, de egy sima befőttes üveg is tökéletesen megteszi a hosszabb tárolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!