El lehet-e tenni későbbre főzelékhez kész rántást? Fagyasztóba.
10-es
Igen, az enyém is, abban a lábasban, amiben elkészítette :)
Csak arra használta azt a lábast.
14-es: egyrészt az emberek többsége nem szereti a kókuszzsírt, másrészt a zsiradék fajtája nem befolyásolja a rántáskészítés idejét.
De korábban írták, a rántást nem lehet otthagyni, mert nagyon könnyen leég, a rántás készítése erös szagokkal jár, és nem mindenki akarja pl. eset bebüdösíteni a lakást.
A zöldségféléket meg odateszed vízzel föni, utána bármi mást csinálhatsz, amíg megfö, nem kell ott állni mellette.
Ha megpuhult, akkor kell csak beletennia rántást és kevergetve felforralni.
Ha a rántás már elöre megvan, akkor sem idöt nem kell ráfordítani- mármint amíg ott kell állni mellette - , sem a lakásban nem lesz szag, emellett egyszerre elkészíteni 10-15 adag rántást uygannnyi idö, munka és szag, mint egyetlen egyet - akkor miért ne tegye meg, akinek így jobban megfelel?
15-ös, pontosan!
Miért dolgozzak külön-külön ételenként, amikor egyszerre 10 adagnak megfelelő rántást elkészíthetek ugyanannyi idő alatt? És én is érzékeny vagyok a szagokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!