Hogyan lehet ananászt elrakni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A problémám a következő: egyszerre nagyon sok egy ananász, viszont bedobozolva nem az igazi.
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami bevált trükk az ananász porciózására.
Pl: láttam befőtt receptet, de annak szerintem más íze lenne.
Van valami jó ötletetek? :)
2021. szept. 27. 10:18
2/4 A kérdező kommentje:
Hűtőben, fagyóban bedobozolva próbáltam, nem vált be. Ezért írtam a kérdést.. :)
2021. szept. 27. 11:47
3/4 anonim válasza:
Kompot technikaval lehet eltenni ... magyarul felfozod egy kis szirupos vizben, izesitheted is ha akarod ... es mint egy kompotot, a sajat leveben elteszed negfelelo (szeles szaju) uvegben.
4/4 anonim válasza:
Az ananász íze és állaga semmit sem változik feldarabolás után a hűtőben. Ha te máshogy érzed, akkor vagy kényeskedj kevesebbet, mert csak odaképzeled a változást, vagy takarítsd gyakrabban a hűtődet, mert baktériumtenyészetet tartasz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!