Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet ananászt elrakni?

Hogyan lehet ananászt elrakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


A problémám a következő: egyszerre nagyon sok egy ananász, viszont bedobozolva nem az igazi.


Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami bevált trükk az ananász porciózására.

Pl: láttam befőtt receptet, de annak szerintem más íze lenne.


Van valami jó ötletetek? :)



2021. szept. 27. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fagyaszto
2021. szept. 27. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Hűtőben, fagyóban bedobozolva próbáltam, nem vált be. Ezért írtam a kérdést.. :)
2021. szept. 27. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kompot technikaval lehet eltenni ... magyarul felfozod egy kis szirupos vizben, izesitheted is ha akarod ... es mint egy kompotot, a sajat leveben elteszed negfelelo (szeles szaju) uvegben.
2021. szept. 27. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
29%
Az ananász íze és állaga semmit sem változik feldarabolás után a hűtőben. Ha te máshogy érzed, akkor vagy kényeskedj kevesebbet, mert csak odaképzeled a változást, vagy takarítsd gyakrabban a hűtődet, mert baktériumtenyészetet tartasz benne.
2021. szept. 27. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!