Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vettünk egy ananászt, mivel...

Vettünk egy ananászt, mivel fogyasszuk? Van valakinek valamilyen tapasztalata? Vagy valami különlegesség?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én olvasztott csokiba mártva enném meg v gyümölcs saliban. De lehet bundázni is meg flambírozni. Keress egy receptoldalt és írd be h ananász. Sokmindent találhatsz
2012. máj. 29. 16:28
 2/11 anonim válasza:
Igen, mi mindig rummal esszük, ajánlom mindenkinek!!!!
 3/11 anonim válasza:
Inkább cukorral fogyasszátok, úgy nagyon finom.
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha finom érett, akkor én magában szeretem legjobban, mert isteni zamata van, kár elrontani bármivel.
2012. máj. 29. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Vanília fagyival.
2012. máj. 29. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:

én vettem egyszer és utojára, olyan fás volt, hogy semmivel sem tudtuk megenni. valószínű öreg volt.

a konzervet imádom, gyümölcstortára, gyömisalátába szoktam tenni.

2012. máj. 29. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:

6. Sztem meg éretlen lehetett. Ha a külseje még ilyen zöldes akkor éretlen. Megveheted úgy de meleg helyen érleld.

Itt a képen az első ananász éretlen a második pedig már jó. Úgy kell kinéznie.

[link]

Am a közepe mindenképpen fás, azt nem is szokták megenni

2012. máj. 29. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
köszi, tényleg a konzerv körszeletet is átfúrják.de amit én vettem, annak minden része fás és ízetlen volt. semmi baj, ezt fogtam ki.
2012. máj. 29. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem te fogtad ki rosszul. Boltokban ált éretlenül árulják. Én is ha veszek akkor még otthon érlelem és isteni finom, édes lesz ha már megérik :D Próbáld ki egyszer :D
2012. máj. 29. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Hawai csirke mell , sült ananász , gyümölcs tortára, nyársa húzva csirkemellel grillezve,
2012. máj. 30. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!