Miért nem sikerül már a tükörtojás?
Volt egy régebbi serpenyőm, abban gyönyörű "sima" tükörtojást tudtam sütni, hogy a sárgája is egyben maradt és úgy fordítottam.
Felmelegítettem a serpenyőt, beletörtem a tojást és szépen megsült. De egy idő után miután beletettem a tojást csak leragadt
Vettem egy új Tefalt, ennél ugyanez a helyzet, akár kis vajjal akár anélkül rakom bele a tojást simán ráragad a serpenyőre, és mikor megsült az alja és fordítanám meg csak kapirgálni tudom és az már inkább rántotta-szerű
Mi lehet a baj? kell zsiradék vagy nem? legyen tűzforró a serpenyő? a tojásom mindig friss, lidl-ben veszem
Zsiradék alá, és forró legyen az a serpenyő, fordítani már csak akkor, ha az alja megsült. Ha már megsült, akkor könnyedén felemelhető egy lapos fakanállal, és meg tudod fordítani, ha még nem sült meg, akkor ragad, és darabokban jön fel. Közepes lángon süsd, se túl nagy, se túl kicsi ne legyen.
Ha van alatta elegendő zsiradék, akkor egy karcos, ócska serpenyőben is szépen megsül.
3-as, ez könnyedén kiküszöbölhető, ha belenézel a dobozba, és meg is szagolod.
Tefal - Durabase technology, made in france
Tudtommal ez a legújabb technológiájuk, miszerint a hő egyenletesen oszlik el a serpenyőben.
Ennél már hova vegyek drágábbat.
Nem kell fordítani, de semmi gáz. Lefeded és szépen megsül a teteje is.
Egyébként meg a nem kell Tefal, az is ugyanolyan, mint a noname, csak 6x annyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!