Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almapaprika elrakására valami...

Almapaprika elrakására valami szuper recept nagymamától , esetleg káposztával töltve, nem lapul valakinél?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs nagyi receptem, de annyi megmaradt bennem, hogy jó vastag tűvel, lehet szög is, megszúrkálta a szár tövénél a zöld részt - nem tudom mi a neve - hogy belülről is megteljen lével, ne a tetején úszkáljon.

Tudom, ez nem a recept, de fontos lehet!🙂

2021. aug. 26. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

Anyósom receptje:

Paprika leve

1,5 l víz, 2,5 dl 20% ecet, 1 kk szódabikarbona, 1 marék só, 250 g cukor,

bors, kömény, babér

Ezeket az ecet kivételével összeforralni, langyosra hüteni, beletenni az ecetet és az elökészített, üvegekbe rakott paprikára önteni és spatulával lefogatni.

Megszurkálni nem kell, mert akkor könnyebben megforr.

Csavaros tetövel azonnal lezárni és hüvös helyre tenni.

Sok éve teszem el így a paprikát, mindig tökéletes!

2021. aug. 26. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
2-es a recepted nem elég pontos. 1 marék só, Kinek a markával kell mérni? Ez olyan mint a csipet só, találomra. A szódabikarbóna nem tartósít, nem hiányzik még valami a leírásból?
2021. aug. 26. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

“Megszurkálni nem kell, mert akkor könnyebben megforr.”


Ez baromság!

Ha tisztán és tiszta eszközökkel dolgozol, akkor nincs mitől felforrnia.

A szódabikarbónát nem is minősítem, mert agybaj.

2021. aug. 26. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

[link]


Ezt a receptet használom évek óta. A káposztával töltött paprikához is. Nem az vad savanyú, finom. Nagy sikert aratok mindig vele. Sajna nem az én receptem:)

2021. aug. 26. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

#2

A savanyú paprikába nem való kömény!

A fűszerei:

egész feketebors

babérlevél

mustármag

koriandermag

és ha azt akarod, hogy ropogós maradjon, akkor egy kávéskanál borkénpor (kb. 5 liter vízhez)

A többiről már előttem elmondták a véleményt.

2021. aug. 26. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek , remélem sikerülni fog 😁
2021. aug. 27. 08:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!