Tea/növényi vajban vagy napraforgó/olívaolajban süssem a tükörtojást?
Csak ismételni tudom magamat: "Ha hazudsz magadnak, akkor nyilván bármit beveszel."
A vaj csak tejtermék lehet. Kizárólag állati tejből készülhet (és nem, a "növényi tejek" sem valódiak). A "növényi vaj" kifejezés képtelenség. A növényi zsír nem.
A link mit hivatott bizonyítani?
Mert ugye az az elnevezés, hogy "Flora Original margarin 400 g", a leírásban pedig az áll, hogy "100% növényi alapú, 100% természetes eredetű összetevők", "45% zsírtartalmú margarin" és "Növényi olajok (napraforgóolaj (26%), lenolaj (11%), pálmaolaj, repceolaj (2%))" 😂
Azt megvallom, annyiban hanyag voltam, hogy nem említettem, hogy a "növényi olaj" és "emulgeátum" is elfogadott kifejezés. A vaj szó sehol sem szerepel a linkedben.
Nem, leginkább te vagy a szánalmas, idióta seggfej, akiben már reggel ilyen indulatok vannak, hogy egy gyűlöletcunamit zúdít embertársára. Egy olyan smonca témában, hogy vaj vagy margarin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!