A csirkemellet is lehet akár 2 napig pácolni? Ha igen milyen pác receptet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Valami foghagymás/joghurtosra gondoltam , de nem tudom , hogy csináljam , hogy ne romoljon meg a hús. Még nem csináltam ilyet nagyon kezdő vagyok!2021. jún. 30. 20:56
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon frisset veszel és erősen van hűtve közben, akkor nem romlik meg. Én tennék bele némi olajat is.
De miért akarod 2 napig pácolni? A csirkének bőven elég estétől reggelig.
2/5 A kérdező kommentje:
Mert ma kapom meg es szombaton lesz a buli...akkor inkabb fagyasszam le? Es holnap este pacoljam be? Ha olajba pacolom nem joghurtba akkor elall hutoben?
2021. júl. 1. 14:58
3/5 anonim válasza:
Nehogy lefagyaszd! Olvadáskor a lelke is kifolyik, holott a grillezés még pluszban szárít.
Nyugodtan tedd a rendes hűtőbe és holnap este (pénteken) pácold be szombatra.
Itt van 4 szuper pác, pácolási idővel együtt, ha nincs hozzá valamid, holnap be tudod szerezni (Az elsőnél keveslem a 60 percet, semmi baja nem lesz, ha az is 12 órát van a pácban)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget kiderül szombaton jól csináltam e 😄
2021. júl. 2. 06:27
5/5 anonim válasza:
Biztos finom lesz! Majd írd meg, az eredményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!