Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Töltött káposzta készítésénél...

Töltött káposzta készítésénél melyik a jobb megoldás ?

Figyelt kérdés
Anyámtól régen úgy láttam, hogy nem savanyított káposztából készíti, hanem főzéskor adagol hozzá ecetet. De vajon miért csinálta így ? Sajnos már nem tudom tőle megkérdezni. Én meg még sosem csináltam töltött káposztát. Helyben tudok kész savanyú káposztát venni. Mire figyeljek vásárláskor ?

2021. jún. 7. 21:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Talán nem lehet kapni egybelevél savanyú káposztát ? Sosem vettem savanyút, azok nem mindegyike csíkokra vágott ?
2021. júl. 5. 15:46
 12/12 Laylah ***** válasza:
Szerintem mind csíkozott, apró.
2021. júl. 5. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!