Töltött káposzta készítésénél melyik a jobb megoldás ?
Mert úgy savanyította be a káposztát,gyors eljárás de finom úgy is .
Fogod a káposztát torzsa kivág,egyben belerakod egy fazékba,egy evőkanál 20%-ecet bele,egy kanál só és elkezded,főzni addig kell így főzni,párolni míg a levelek megpuhulnak.
Mikor kész leveleire szeded,és betöltöd,és készül mint a normál recept szerint.
Nem tudom,hol laksz?Így azt se tudom hogy helyben tudol-e savanyú-káposztát venni .
Zsírtartalom minimum 30%, bár én a 40%-ra esküszöm.
A levél meg, ahány ház, annyi szokás. Ízlés kérdése. Anyukám mindig savanyú káposztát használt, csak ha nyáron nem lehetett kapni, akkor csinálta sima édesből. De ha volt, akkor nyáron is inkább savanyúból. Én is savanyú káposztával készítem.
Van egy nagynéném, neki valami betegség miatt például az savanyú káposzta tiltólistára, ő ezért csinálja simából.
Inkább a 30százalékosat.
Zsírosabb húsból omlósabb lesz a töltelék.
A rizs is jobb ha félpuhára párolva adod hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!