Mi a legolcsóbb, de még elfogadható megoldás youtube és e-learning videók készítéséhez?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne mikrofonra, kamerára és szerkesztőprogramra.
A hang a fontosabb.
Powerpoint lesz felvéve, hanggal, de néha nem ártana saját magam is bemutatni.
Nem ebből akarok élni, a vállalkozásom marketingjéhez kell, mivel az oktatást csak távoktatásban kért pár ügyfél, akivel már volt szerződés, új megrendelés meg nincs. :(
2020. ápr. 4. 12:42
2/6 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi
2020. ápr. 4. 14:45
3/6 anonim válasza:
A PowerPoint tud rögzíteni, párhuzamosan a kamera képét és a prezentációt is, és egy nagyon egyszerű kis vágófelületet is biztosít hozzá. A végén a készterméket ki tudod renderelni valamilyen videóformátumban (pl. mp4).
4/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy rögzít a powerpoint, azt akarom használni, de a laptop mikrofonjával szar a hang és szeretnék legalább 1-2 percre megjelenni a videón
Ezért szeretnék valami olcsó hardvert
Fel kell készüljek arra, hogy hónapokig lesz a bevételem a béka feneke alatt.
Elkezdtem állást is keresni, de persze onnan sincs visszajelzés :(
2020. ápr. 4. 16:12
5/6 anonim válasza:
Mobilodat vagy akár egy füles mikrofonját is használhatod. Ha FullHD-n nem jó a képminőség akkor középre poziciónálva vagy egy sarokba is beteheted az élő képet.
6/6 A kérdező kommentje:
A fülesre meg a mobilra nem is gondoltam, köszi :)
2020. ápr. 4. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!