Fagyasztott oldalast éjszakára a konyhapulton hagytam olvadni, biztonságos?
Figyelt kérdés
Reggelre már nagyjából szobahőmérsékletű volt, így viszont az a kérdésem, hogy biztonságos felhasznalni sült oldalasként?2021. ápr. 22. 06:59
1/12 anonim válasza:
Mindig így olvasztok húst, még soha nem lett semmi baja.
2/12 anonim válasza:
Régen a tanyákon hütö sem volt. 2 napig szobahömérsékleten hagyod akkor sem lessz semmi baja.
3/12 anonim válasza:
Mi baja volna?Én is kiveszem egyik nap a húst vagy bármit és aztán másnap elkészítem vagy ha nem akkor a síma hűtőbe teszem addig míg el nem tudom készíteni.Semmi baja nincs sosem semminek
4/12 anonim válasza:
Persze, altalaban en isbigy olvasztom ki, ha este eszembejut. Ha nem, es gyorsitani szeretnek az olvadason, akkor forro vizbe teszem a hust. Nyaron vagy ez a forro vizes modszer, vagy a fagyobol atrakom a hutobe, es masnap hasznalom fel. Nem is a meleg miatt, inkabb a kobor legyektol, rovaroktol felek h raszall es bekopi,ha kinthagyom ejszakara.
5/12 anonim válasza:
Én le szoktam takarni egy ronggyal, hogy ne száradjon ki, és ne köpjék be esetleg a legyek.
Nem mintha azután nem lehetne megenni, ha meg van sütve.
9/12 anonim válasza:
Én is így szoktam, amíg nincs éjjel is túl meleg. Maximum 10-12 fokig nyugodtan kinn lehet a konyhaszekrényen éjjelre a hús.
10/12 anonim válasza:
4-es, zacskóról hallottál már? Vagy takard le valamivel a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!