Mennyire biztonságos az olcsó kotyogó?
Én harmadik éve használok egy goodmarketben 700Ft-ért vett kotyogóst,semmi baja,gumit kellett egyszer cserélni (150Ft)
én nem iszom,de állitólag nagyon finom kávét főz.
3-as vagyok
Annyi,hogy műanyag a füle 8nemtudom ki találta ki,hogy az jó),és mivel pici a drága,2 személyes,ezért a legkisebb lángon is picit elhuzva kell rátenni,hogy a füle ne olvadjon
A drágábbaknak nincs könnyen olvadó műanyag füle
De kis odafigyeléssel ez sem gond,3 év alatt én még csak egyszer olvasztottam rajta kicsit :D
Én is műszaki boltban vettem 2100-ért, utána láttam ugyanazt a 100-asban 1600-ért, és vásározó ismét csak ugyanazt árulta 1200-ért. !!!
Valóban, kis láng fölé tedd, akkor a bakelit füle nem fog megégni, és nem fog a fül a kezedben maradni. Egyébként is csak akkor tudsz vele igazán jó kávét főzni, ha a gőz szép, lassan jön át benne a kávén. Kb. 3 éve használom. Ahogy leveszem a tűzről, és kiöntöm belőle a kávét, abban a percben hideg folyóvíz alá tartom, szét tekerem, így a gumi nem szívja magát rá. Nem is kellett még cserélnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!