Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig áll el a töltetlen,házi...

Meddig áll el a töltetlen,házi piskóta?

Figyelt kérdés
Kezdő háziasszony vagyok,sütöttem már tortákat,de másnap mindig fogyasztottuk. Most úgy alakult,hogy péntekre kellene sütnöm,de szerdán megsütném a tortalapokat,csütörtökön tölteném. Hogy állna el leginkább a piskóta addig?
2021. márc. 14. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
fagyaszd le!
2021. márc. 14. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Piskóta sokáig eláll. Nagyon jó az elgondolás. Sokszor én is így szoktam. A pikótára tagyél folpackot, hogy ne száradjon ki.
2021. márc. 14. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen kihült (legalább egy éjjelen át, különben nem lesz jó), akkor légmentesen fóiába csomagolva száraz, hüvös helyen eláll pár napot minden probléma nélkül.

Ha hosszabb ideig akarod tárolni, az így becsomagolt piskótát le lehet fagyasztani. Amire ilyenkor figyelni kell, hogy nem szabad melegíteni, hogy gyorsabban kiolvadjon, meg kell várni, mire magától kienged.

2021. márc. 14. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. márc. 14. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Amíg meg nem eszem. XD
2021. márc. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!