Tortapiskótába lehet étcsokidarabokat tenni?
Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy nem nőne fel úgy tőle a piskóta. Előre köszönöm a válaszokat!2021. febr. 3. 11:47
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy cukrász, de a meggyes piskótában is van ugye meggy, mégis szép lesz a piskóta, hiába nem csak liszt-cukor-tojás van benne. Vagy ha kakaóport kevesz a tésztába, akkor is működik.
2/8 anonim válasza:
Lehet tenni, de szerintem elég fura hatást kelt. Én nem szoktam.
3/8 anonim válasza:
Szoktam tenni, de csak borsónyi, minőségi tejcsoki darabkákat, mert az szépen megolvad, mire a piskóta megsül.
Egyszer próbáltam étcsokival, az nem vált be, mert nem olvadt fel, illetve ahogy hűlt a piskóta úgy szilárdult vissza.
Evés közben meg olyan volt, mintha meggymagokkal lenne tele, csupa kemény göb.
4/8 anonim válasza:
Próbáld felolvasztva keverni a tésztába, vagy nagyon apró darabokra vágva-reszelve. Ha nagyon nagyok a darabok, leúsznak az aljára és vacak lesz.
5/8 anonim válasza:
Lisztbe forgasd bele mielőtt hozzáadod a tésztához úgy nem süllyed le az aljára mert lehet ha lemegy megég
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!!
2021. febr. 3. 15:07
7/8 anonim válasza:
Lehet kapni csoki cseppet,nem olvad el a piskótában.Lidl,Spar
8/8 anonim válasza:
Nagyon picire vagva, semmi problema nincs vele! 🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!