Hogy lesz olyan halványsárga, szinte fehéres színű a piskótatészta, mint a cukrászdai? És vékony?
Figyelt kérdés
Gesztenyés piskótatekercset akarok sütni. Nem szeretem a vastag, sárga házias ízűt.2019. dec. 19. 08:56
1/8 anonim válasza:
úgy hogy állományjavitót tesznek bele. ez egy olyan paszta, ami ránėzėsre zsírnak nėz ki, és állagában is hasonlít rá. ha van felétek cukrászati szaküzlet, akkor ott lehet venni
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Ne tedd bele a sárgáját!
4/8 A kérdező kommentje:
Az állományjavítót a tojás helyett kell belerakni? Kb. mennyit?
2019. dec. 19. 10:22
5/8 anonim válasza:
Elöször is keress világos sárgájú tojásokat, másrészst vizespiskótát csinálj, akkor nem lesz sürü, vastag és sárga.
6/8 anonim válasza:
Cukrászdában lehet venni amúgy sima piskótát is :) Akkor tuti cukrászdai lesz
7/8 anonim válasza:
..mármint ha helyben van a termelőjük is
8/8 anonim válasza:
ezt a bizonyos pasztát (állományjavitót) , nem a tojás helyett kell.. az én receptem szerint 6 tojashoz 20 grammot kell tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!