A különböző ételekhez, különböző zsiradékot használtok?
Figyelt kérdés
Nekem a frituban napraforgó olaj van, abban sütöm a rántott dolgokat, azon kívül inkább használok sertés zsírt és/vagy füstölt szalonnát.2021. márc. 3. 06:28
1/5 anonim válasza:
Leginkább napraforgó olajat használok.
2/5 anonim válasza:
Főzéshez többnyire sertés/kacsa/libazsír, vaj, néha olívaolaj.
Sütni sütőben szoktam vagy nagyon ritkán étolaj.
3/5 anonim válasza:
1es vagyok .
Én szinte csak lepirításhoz vagy dinszteléshez és évente 2x rántáshoz használok olajat.
Nem sütök rántottakat vagy fánkot, semmi olyat amihez nagyobb mennyiség kell. Nem pocsékolom ilyenekre, amugy is egyedül vagyok, nem is kínlódok vele.
Ami annyit jekent hogy nekem 1 liter olaj elég kb fél évig.
4/5 anonim válasza:
Olíva olaj spray-t használok kb mindenhez, vagy vajat. Bő olajban nem szoktam sütni, airfryert hasznalok, vagy a sütőt. Illetve szintén szalonnát piritől, ha passzol az etelhez.
5/5 anonim válasza:
Igyekszem egészségesen főzni.
Curryt, palacsintát pl kókuszzsíron sütöm, és sütikbe is gyakran ez megy.
Kenyérfélékbe általában oliva olaj kerül, és salátákra, pizzára van saját készítésű chilli olaj és fokhagymás fűszerolaj.
Minden mást általában repce olajon vagy vajon sütök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!