Vegán sajt (TUDOM, hogy NEM sajt, ne köss bele!) készítéséhez miért pont kesu kell?
Figyelt kérdés
Sok receptet végignéztem, mindegyikben kesut tesznek bele (egyebek mellett).
Ennek van valami konkrét oka és más olajos mag nem lenne jó, vagy egyszerüen csak ezzel kezdték, és ez maradt a megszokott?
Ha valaki tud erröl valamit, örülnék neki, ha megosztaná!
Elöre is köszönöm.
2021. febr. 27. 19:34
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ez igen érdekes ötlet, nem is hallottam még ilyesmit.
2021. febr. 28. 07:36
12/14 anonim válasza:
Ha ezt valami lidlis vagy aldis reklámfőzőcskében láttad, akkkor csak azért, hogy eladják.
13/14 A kérdező kommentje:
NEM, nem reklámban láttam, hanem pár receptet olvastam és azt akarom kipróbálni.
És sikerült is kesuval, habár csak enyhén emlékeztet sajtra, de arra mindenképpen jó, hogy ha az ételre teszem sütés elött, akkor úgy viselkedik mint a sajt és nem szárad ki az étel, illetve nem rossz ízre sem.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2021. febr. 28. 14:14
14/14 anonim válasza:
A street kitchen cukkini sajt borzalmas. A kesu sokkal finomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!