Miért nem puhul meg nekem a csirkemell még 50 perc alatt sem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 11:52
1/14 anonim válasza:
A csirkemell alapból nem kemény. Amúgy mit csinálsz vele?
2/14 anonim válasza:
nem nem puhul meg, hanem visszakeményedik, mert kiszárítod.
4/14 anonim válasza:
öreg a hús vagyis tyúk. Lassan kell főzni
5/14 A kérdező kommentje:
Csirkemellfilét veszek mindig. Tepsiben sütöttem most tejföllel és sajttal, de 40 perc után is olyan, mintha nyers lenne, olyan rágós. 200 °Cgon sütve.
2021. febr. 14. 12:48
8/14 anonim válasza:
Mert nem kell 50 percig sütni. :D
Én a cs.mellet maximum 4-5 percig sütöm-pirítom/oldal (először lefedve, aztán fordítom és kifedem) teljesen puha, omlós.
9/14 anonim válasza:
Elő volt melegítve a sütő? Ha nem, akkor könnyen kiszárad, és rászámolhatsz nyugodtan vagy húsz percet.
10/14 A kérdező kommentje:
Előmelegitettbe sütöm. 20 perc után még szinte élt, pedig előtte kis olajban megpiritottam ahogy írja a recept.
2021. febr. 14. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!