Mennyi sütési idővel számoljak?
Egy fél csirkemellet kevés olajban hirtelen kérgesíteném, majd alufóliába csomagolva grillsütőbe tenném.
Saccra mennyi idő kellhet neki ?
Lehet, hogy egy kicsit eltúloztam a hőmérsékletet.
230-on pároltam.
25 perc múlva kicsomagoltam és belevágtam, szép fehér volt az egész hús.
Előtte 2 evőkanál olajat és 2 evőkanál vizet tettem még a fóliába és egy kevés ételízesítővel szórtam meg.
Kicsomagolás után állt benne egy kis lé.
Levet leöntöttem.
Áttettem egy sütőpapírra és megszórtam sajttal és még visszatettem , amíg a sajt színt kapott.
Egész szaftos maradt. Ízre nem volt rossz, de azt hiszem még kísérletezem az ízesítéssel.
Fokhagyma, tejföl, esetleg a bevagdosott húsba vajcsíkokat tennék.
Most először próbálkoztam ilyennel.
Az irány nem rossz, érdemes még kísérleteznem vele.
A hőfokot vissza kell vennem, már csak az olaj miatt is.
Ha egyéb ötlete van valakinek, szívesen olvasnék róla.
Szerintem sincs ertelme vacakolni vele.
Akkor vagy serpenyoben susd ki, vagy grillsutoben, de semikepp sem eri meg ennyit szenvedni egy ilyen egyszeru hussal
a kérgesítés tök felesleges:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!