Zsiradék nélkül hogyan lehet krumplit sütni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 19:55
1/9 anonim válasza:
tepsibe teszed és sütőben megsütöd. (olyat vegyél, amit meg lehet így sütni, ha lenne olyan, amit nem. Én eddig csak olyat vettem pont).
2/9 PetheD válasza:
Ha alufóliába csomagolod, tehetsz mellé pl. sonkát, fűszert, vajat ízlés szerint. (Bár a vaj is zsiradék.) Alufóliában akár parázson is meg lehet sütni.
3/9 anonim válasza:
Siman hejaban is megsutheted ... nem kell vele xarozni ... majd megflikflakozod eves kozben.
Mosd meg rendesen, dobd be a sutobe 180-200 fokra ... 1 ora mulva eheto (felidoben megfordithatod).
4/9 anonim válasza:
Tejet öntesz a tepsibe és megsütöd
5/9 anonim válasza:
Több módszer is van rá. Valóban megsül tepsiben is, bár kicsit száraz. Spriccelj rá egy kis olajat. Vagy vegyél egy szárazlevegős fritőzt (air fryer).
6/9 anonim válasza:
Ahogy már előttem is írták, sokféle képpen meg lehet sütni. De sehogy nem lesz ugyan olyan. Vagy szárazabb lesz, vagy nem pirul meg, vagy héjában sütve például inkább főtt lesz.
7/9 anonim válasza:
Az air fryer lényege, hogy 200 fok körüli forró levegőt ereszt rá, amitől nemcsak megpuhul, de ugyanúgy kisül, mint az olajban.
8/9 anonim válasza:
inkább csak hasonlóan
ugyan olyan eredmény nem érhető el, ez fizikai képtelenség
9/9 anonim válasza:
Talán még jobb is lesz ha a sütőben tulajdonképpen megpárolódik. Ne akarj mekdonaldszot otthonra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!