1/10 pepi028 válasza:
Olaszbarátnőmtől tanultam, nem raknak bele rendes húst.. Száraz szalámit, azt spanyol fajtát.. Hagymaval össze dinszteljük , friss bazsalikom paradicsom le bio , cukor svaasagt elvegye pici só, barátnőm még foghagymat rakkot bele.. Buci tejet vagy tejszínt hogy lagyitsa.. Isteni plusz tészta ja és fehér bors 🐱😽🤓
2/10 pepi028 válasza:
Amúgy meg húsossan parileves.. Bolognai hahha
3/10 anonim válasza:
icipici húsgombócokat szoktam - de olaszos ízesítésű leves, nem az a menzai cukros-rántásos... :-D
4/10 anonim válasza:
Nekem az az egyik kedvencem,de nálunk sose volt a levesbe,nem is szeretem,Azt a paradicsomos káposztába szoktak inkább tenni,vagy a paradicsompürébe a krumpli mellé.A paradicsomlevesbe mi csak tésztát,betűtésztával a legjobb.
5/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem!!!!! 🤢 Sorry aki szereti de nekem ez rohadt undorító! Én vagy tésztát vagy mozzarella golyókat szoktam
6/10 anonim válasza:
Én nem szoktam, de simán megenném. Csak úgy hirtelen rákerestem, egy ilyesmit pl. megennék, el is mentettem, lehet, hogy ki is próbálom:
7/10 anonim válasza:
5: ízlések és pofonok....
Másnak meg lehet, hogy az olvadt mozzarella undorító... Szóval kár itt öklendezni.
8/10 anonim válasza:
Húslevesbe szoktam karaj szeleteket belefőzni, majd főzés után kivenni és második fogásként a főtt húst paradicsomszósszal tálalni.
9/10 anonim válasza:
Paradicsomos húsgombóc+ egy kis víz
10/10 anonim válasza:
Nem ordogtol valo, van egy csomo recept:
- daralthusos paradicsomleves babbal
- zoldseges husos paradicsomleves
- paradicsomleves fustolthussal
- ... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!