11/13 anonim válasza:
1 kilós mirelit zöldségkeveréket (sárga és fehérrépa, krumpli és zöldborsó) kevés forrásba lévő sós vízben puhára főzöm. (Nem szeretem, ha félig nyers.) Egy nagy pohár kókuszjoghurtba fél flakon majonéz, egy evőkanál csípős mustár, só, citromlé, bors. Az alaposan lecsöpögtetett zöldséggel összekeverem. (Tejmentes.)
12/13 anonim válasza:
Sárgarépa és borsó párolva, burgonya héjában főve, alma, csemegeuborka. Majonéz, tejföl, mustár, só, bors, kevés cukor és almaecet.
13/13 DrFaktor válasza:
A lényeget a többség leírta: párolt zöldségkeverék, nyers alma felkockázva, apróra vágott csemegeubi, tejföl, majonéz, mustár, méz, só, bors, citromlé.
Én szoktam még bele reszelni egy kis szerecsendiót és teszek bele egy teáskanál tormát, valamint némi konzerv kukoricát pluszban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!