Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki hogyan készíti a francia...

Ki hogyan készíti a francia salátát?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
1 kilós mirelit zöldségkeveréket (sárga és fehérrépa, krumpli és zöldborsó) kevés forrásba lévő sós vízben puhára főzöm. (Nem szeretem, ha félig nyers.) Egy nagy pohár kókuszjoghurtba fél flakon majonéz, egy evőkanál csípős mustár, só, citromlé, bors. Az alaposan lecsöpögtetett zöldséggel összekeverem. (Tejmentes.)
2021. febr. 7. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sárgarépa és borsó párolva, burgonya héjában főve, alma, csemegeuborka. Majonéz, tejföl, mustár, só, bors, kevés cukor és almaecet.
2021. febr. 8. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 DrFaktor válasza:
100%

A lényeget a többség leírta: párolt zöldségkeverék, nyers alma felkockázva, apróra vágott csemegeubi, tejföl, majonéz, mustár, méz, só, bors, citromlé.

Én szoktam még bele reszelni egy kis szerecsendiót és teszek bele egy teáskanál tormát, valamint némi konzerv kukoricát pluszban ;)

2021. febr. 14. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!