Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehetne könnyen kicsont...

Hogyan lehetne könnyen kicsontozni a húst?

Figyelt kérdés
Mindig szenvedek vele,ismertek valamilyen praktikát?
2021. jan. 30. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem ismered az aktuális állat anatómiáját.

Meg lehet tanulni. Nem beszélve arról, hogy csontozáshoz való, megfelelően élesre fent késsel kell dolgoznod.

2021. jan. 30. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan milyen húsról, melyik állat melyik részéröl van szó?

Másrészt meg szükséges hozzá megfelelö méretü, formáú és igen éles kés.


Ha tudod, hogy hol vannak a csontok és milyen irányban futnak a húsban, illetve megfelelö kést használsz, akkor nem szenvedés.

2021. jan. 30. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nem ismerem jól a húsokat, most kezdtem el főzni tanulni, egyébként csirkéről van szó. :)
2021. jan. 30. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A you tube-on vannak videók erröl is, keress rá, akkor látod, hogy mit kell csinálni vele.
2021. jan. 30. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
gyakorlat kérdése. videók sokat segítenek
2021. jan. 30. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!