Túl híg a passzírozott paradicsom a pizzára, mivel sűrítsem?
Figyelt kérdés
A megszokott helyett csak egy ismeretlen márkájút tudtam venni.
Híg és az íze sem az igazi.
Befűszerezem, de mivel tehetném sűrűbbé?
ma 00:22
1/3 anonim válasza:
Forralással lehet sűríteni, ha tényleg paszírozott, nem csak szűrt lé. Esetleg lehet tenni hozzá pürét is. Ízt sóval és cukorral ízlés szerint beállítani.
2/3 anonim válasza:
Bolognai alapport tegyél bele ha van, vagy egy kis lisztet esetleg. Vagy ketchup?
3/3 anonim válasza:
Én is jártam így. Egy kis keményítővel be sűrítettem.
De azóta csak konzerves sűrített paradicsomot veszek és abból csinálom. Sokkal finomabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!