Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Túl híg a passzírozott paradic...

Túl híg a passzírozott paradicsom a pizzára, mivel sűrítsem?

Figyelt kérdés

A megszokott helyett csak egy ismeretlen márkájút tudtam venni.

Híg és az íze sem az igazi.

Befűszerezem, de mivel tehetném sűrűbbé?


dec. 18. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Forralással lehet sűríteni, ha tényleg paszírozott, nem csak szűrt lé. Esetleg lehet tenni hozzá pürét is. Ízt sóval és cukorral ízlés szerint beállítani.
dec. 18. 03:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Bolognai alapport tegyél bele ha van, vagy egy kis lisztet esetleg. Vagy ketchup?
dec. 18. 04:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Én is jártam így. Egy kis keményítővel be sűrítettem.

De azóta csak konzerves sűrített paradicsomot veszek és abból csinálom. Sokkal finomabb is.

dec. 18. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
13%
Vizzel oldott kemenyito es atforralod
dec. 18. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Paradicsom püré ami koncentrált vagy némi keményítő.
dec. 18. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!