Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit ronthattam el? Miért...

Mit ronthattam el? Miért keletkezett jó sok folyadék a káposzta alatt?

Figyelt kérdés

A héten dinsztelt káposztát kéászítettem süteményekhez, nem először!

Olajon cukrot karamelizálok, erre ráöntöm a felszeletelt káposztát, időnként kevergetem, majd borsot és köményt adok a párolodó káposztához, ezt az eljárást szoktam követni.

Legutóbb a már jónak ítélt, megdinsztelenedett káposzta alatt sok, borsos, köményes, leginkább vízre hasonlító folyadék volt.



dec. 16. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A káposztát nagy lángon pirítsd, feltehetöen frissebb, vizesebb káposztát használtál.
dec. 16. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottál el semmit. Van hogy a káposzta sok vizet enged." Fiatal" volt még.
dec. 16. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Picit tovább kell párolni és elfő a leve.Sózd is mikor beleteszed akkor kidobja a vizet.
dec. 17. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!