Mit ronthattam el? Miért keletkezett jó sok folyadék a káposzta alatt?
Figyelt kérdés
A héten dinsztelt káposztát kéászítettem süteményekhez, nem először!
Olajon cukrot karamelizálok, erre ráöntöm a felszeletelt káposztát, időnként kevergetem, majd borsot és köményt adok a párolodó káposztához, ezt az eljárást szoktam követni.
Legutóbb a már jónak ítélt, megdinsztelenedett káposzta alatt sok, borsos, köményes, leginkább vízre hasonlító folyadék volt.
dec. 16. 18:32
1/3 anonim válasza:
A káposztát nagy lángon pirítsd, feltehetöen frissebb, vizesebb káposztát használtál.
2/3 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit. Van hogy a káposzta sok vizet enged." Fiatal" volt még.
3/3 anonim válasza:
Picit tovább kell párolni és elfő a leve.Sózd is mikor beleteszed akkor kidobja a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!