Kaszásgabi kérdése:
Mit rontok el? A rántott húsról mindig leválik a panír.Szinte lepotyog.Miért?
Figyelt kérdés
#Rántott hús.
2021. jan. 30. 18:18
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sosem jött még le.... Hogy csinálod ?
2/7 A kérdező kommentje:
Az elkészített húsit lisztbe,majd tojásba,majd zsemlemorzsába mártom,és jöhet a forró olaj fürdő.
2021. jan. 30. 18:24
3/7 anonim válasza:
A hús ne legyen nagyon hideg vizes vagy fagybol kiolvasztott , a panír lepje el tolj rá sokat a tetejére nyomkodd dögönyözd , majd kissé rázd le . Ritkán forgasd az olajban .
4/7 anonim válasza:
Forró zsiradékba kell tenni. Akkor nem pereg le a panír. A hőfokot utàna lejjebb kell venni, hogy belül omlós legyen.
5/7 anonim válasza:
Kicsit jobban nyomkodd meg a zsemlemorzsában.Forró olajban süsd.Nem jön le.
6/7 anonim válasza:
NYomd rá jól a morzsát és forró olajba tedd, úgy nem fog lejönni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszokat. Kipróbálom.
2021. febr. 8. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!