Csirkecombokat (alsó, felső) kb. meddig kell sütni (kirántani) bő, rotyogó olajban?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hát, én már elmúltam 50, de általános iskolában megtanultam a leckét. Akkor még volt gyakorlati óra, azon belül főzés. 2 vagy 3 fős csoportokban voltunk (már nem emlékszem), és mi választhattuk, hogy mit főzünk. Én a rántott csirkecombot találtam ki. Gyorsan paníroztunk, sütöttük és a találás olyan szép lett, hogy a tanárunk felvitette kóstolónak az igazgatóhoz. Akkor derült ki, hogy belül tiszta nyers... Nem kicsit volt ciki.:)
Azóta nem rontottam el rántott csirkét, csak egyszer, amikor is a mélyhűtött panírozott egész combot felengedés nélkül dobtam a fritőzbe. Na, az is nyers maradt..:(
Sok sikert!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Elotte felpuhara kell fozni, es csak utana rantani!
Igy sokkal szaftosabb es tutira atsult lesz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Érdemes beszerezni egy húshőmérőt. Nem kell flancos, egy egyszerű példány is megteszi. Főleg rutintalanoknak fontos ez.
Nekem valami ehhez hasonló van, nagyobb darab húsok sütésében nagyon hasznos.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Az 1-el tökéleresen egyetértek, így kell.
Ettől függetlenül én már régóta kiszedem a csontot mindkét részből (alsó-felső) és akkor szétterítve soha nincs gond. Azért is csinálom így, mert nem egyszer tapasztaltam, hogy teljesen átsült comb esetén is előfordul, hogy a csont környékén ronda fekete véraláfutás van és az nem gusztusos. Így meg filézéskor az ki lehet szedni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!