Szerintetek a csirkecombokat jellemzően bőröstől panírozzák és rántják ki, vagy leszedik a bőrét, és anélkül?
Ki hogy...
A klasszikus verzió a bőrös, de én pl ha magamnak csinálom, csontozom, nyúzom, szétnyitom. Jobb úgy bundázni, sütni, enni...
...egyébként jellemzően csak a combok legvégén a bütyöknél szokott problémás lenni, amúgy általában szépen meg szokták tisztítani.
Szóval ha ezt az aprólékos tökölős munkát nem szereted, de megnyúzni se akarod, az is opció, hogy egy kis bárddal lecsapkodod a végét.
Vagy mondjuk nem foglalkozol vele, egyszerűen nem eszed meg. Ott úgyis csak porc van.
Egy normalis ember aki nem szeret pazarolni, az megeszi a boret is, hiszen pazarlas lenne kidobni amikor az is eheto.
Finnyaskodo ember sokat pazarol es herdal, pedig csak kenyeskedesrol van szo.
Nem értem, melyik része lenne pazarlás, mikor a filézett ugyanannyiba kerül, mint a bőrös...
Nem mint ha rosszul érezném magam attól, hogy kidobok 10 deka csirkebőrt...
Mivel nem más tart el, (pl nem a 3-mas válaszoló) hanem éppen eleget melózok a pénzemért, túl sok köze nincs hozzá másnak, mire költöm a pénzem.
Egyébként őszintén kíváncsi lennék az ilyen okoskodók háztartására. Nekem 30 éve a főzés a szakmám, dekára be tudom lőni akárhány ember fogyasztását, úgy, hogy semmi ne menjen veszendőbe, meg ismerek olyan technológiákat, fogásokat, amivel bármikor 3 nap alatt tudok spórolni annyi, mint egy szarát is megevő dilettáns, aki ész nélkül próbálkozik, csak semmire nem megy vele, mert a főzéshez meg hülye.
A csirkebőrt csíkokra vágva ugyanúgy ki lehet sütni, mint a szalonnát - finom ropogós, csirketepertő!
Vétek a panír alatt otthagyni, akkor csak olyan főtt-nyúlós izé lesz belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!