Tepsiben sült hússzeleteket lefagyaszthatok?
Figyelt kérdés
Mustáros pácolt tarjából sütöttem túl nagy adagot, és ha nem lesz rossz utána a minősége, lefagyasztanám. Jó ötlet?2020. dec. 21. 10:32
1/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz nyugodtam lefagyaszthatod
3/7 anonim válasza:
nem csak a seprenyőben sültet szabad lefagyasztani
4/7 anonim válasza:
Igen, én rendszeresen szoktam, mert nálunk csag egy ember eszi, egy szeletet sütni meg elég értelmetlen lenne.
Arra figyelj, hogy ha zsírosabb hús (börös karaj vagy tarja), az kb 3-4 hónap után avasodni kezdhet, elötte egyétek meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sütőben készült, sütőzacskóban. Maximum egy hétig tárolnám el.
2020. dec. 21. 11:32
6/7 anonim válasza:
Majd amikor kivetted, ismét beteszed a sütőbe, átmelegszik, átpirul, tökéletes lesz.
Ha nem akarod fagyasztani, és van elég zsírod, akkor mint anno a disznóölési sült húsokat bödönbe, fazékba rakva, és olvadt zsírral egészen felöntve... akkor a normál hűtőben is eláll, nem kell fagyasztani.
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod, semmi baja nem lesz a husiknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!