Mihez tudom felhasználni a sült húsok, kolbászok, stb kisült zsírját?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 20:48
1/12 anonim válasza:
Kenyérre kenve hagymával.Nincs jobb felhasználási módja.😊
2/12 anonim válasza:
Pecsenyezsír friss kenyérre kenve. ... Nymmmmm! :-)
3/12 anonim válasza:
Hagymás tört burgonya köretnek a kolbászhoz.
4/12 anonim válasza:
Sült tarja, oldalas zsírját vétek kidobni, isteni kenyérre kenve😋
5/12 anonim válasza:
Konkrétan,más ételek ízesített alapjának a készítésére.
7/12 anonim válasza:
Krumplis pogácsát ettem már sült hús zsírjával elkészítve, nagyon finom volt.
8/12 anonim válasza:
Milyen mennyiségben van ez neked, hogy gondot okoz a felhasználása?
9/12 anonim válasza:
Akár tojást is lehet benne sütni (természetesen a már korábbi ötleteken túl).
10/12 anonim válasza:
Hurka és kolbász zsírját én sem szoktam megenni, az megy a kutya kajájához, a többi amit írtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!