Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen konyhai géppel lehet...

Milyen konyhai géppel lehet mákot darálni?

Figyelt kérdés

Ajándékba vennék egy vegyes konyhai gép helyett egy másikat turmix-daráló-aprító kategóriában. Gyümölcscentrifuga

Nekünk egy teljesen puritán 1 késes aprító Bosch van, de akinek venném ő kristálycukorból porcukrot csinál, jeget aprít, mákot darál.. sokat süt!

Az enyém jó, de az van a leírásában, hogy mákot nem lehet beletenni és a cukorból is csak cukorlisztet tud, hiába aprít jeget is.. vagy ezt csak beleírják és tudja mindegyik? Én pl. nem eszek mákot, így darálni se szoktam, csak régen kézivel!

2020. dec. 19. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

#10 vagyok.

A jókívánságokat pontoztátok le, vagy azt, hogy valakinek igazat adtam?

2020. dec. 21. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Létezik külön mákdaráló. Nekünk is van, vagy 20 éve használjuk és működik. :)
2020. dec. 22. 17:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Kapott egy öntött fém cserélhető betétes kézi darálót. Kiderült, hogy neki igazából ilyen kellene, mert van egy jó erős turmixa minden másra! :D :D
2020. dec. 25. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!