Rizseshúst készülök főzni, gersliből. (zacskós, fél kilós). A tasakján van felhaszn javaslat...de én egyszerűen csak szeretném megfőzni, úgyis összekeverem csirkepörkölttel. Kérdésem: mi a legegyszerűbb módja annak, hogy megfőzzem a gerslit?
Figyelt kérdés
Itt nyilván arra gondolok, hogy mennyi vízben, mennyi ideig....?2020. nov. 16. 14:20
11/12 anonim válasza:
10-esnél a pont!
A pászortarhonya is akkor finom, ha a hús+kolbász levét szívja fel a tarhonya + a krumpli . Nymmm...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi!! Nekem még nincs nagy tapasztalatom a főzésben, már idősödve elkezdtem el, az utóbbi pár évben üzöm ezt a sportot. Hát én csak azért fogok majd gerslit esz egetnii közben közben, mert jókat írnak róla e.ü. szempontból
2020. nov. 17. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!