Érdemes-e csontos karajból lucskos káposztát készíteni...?
Abból csináld amiből szereted.
Nem kell külön recept, úgy csináld ahogy szoktad.
Viszont ez a szó... Brrr
A hideg ràz tőle... Lucskos..
Persze hogy lehet csontosból is ugyanúgy pöri alapot csinàlni.
De ehhez először nem a húst kell erősen lepiritani zsiradékon?
Talán a lepirítás az túlzás....az erősen jelző pedig pláne. Inkább csak főzés a valóság...pirítás nem nagyon (esetleg egy kicsit).
Persze...: zsiradék, aprított hagyma...aztán jöhet bele a hús....a húst valójában csak néhány percig, kifehéredésig főzzük a hagymán...majd őrölt pirospaprika .....néhány kavarás után egy kis vízzel felöntve....majd így főzve (amíg kb. félig megfő a hús)...aztán bele a káposzta
#9
Feltételeztem, hogy van az olvasóknak annyi esze, hogy nem gondolják, hogy káposzta nélkül készül...
Tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!