Lucskos káposztát szeretnék csinálni, gerslivel. Ehhez a gerslit be kell áztatni előtte, vagy csak simán beletenni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 16:02
1/3 anonim válasza:
Áztasd be mostanában , cseréld le a vizet egyszer legalább és holnap dél körül főzd . A lencsét és a csicseriborsót is sokáig érdemes ázni hagyni .
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. máj. 7. 16:41
3/3 anonim válasza:
Soha nem szoktam beáztatni, csak a pörkölttel egy időben felteszem főni, és mire megfő a pörkölt és a káposzta, addigra lehet összerottyantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!