Készített már valaki töltött káposztát pulykahúsból?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én mindig érzek a darált pulykának egy furcsa - jellegzetes, nem romlott - melllékízét, amiért nem zseretem.
Ha karácsonyra akarod fözni, akkor inkább maradj a hagyományos darálthús mellett, mert ha más is van úgy, mint én, annak garantáltan elmegy az étvágya töle - és az neked is meg neki is kellemetlen lenne.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Első, köszönöm a tanácsot, de magamnak készíteném, én pedig nem szoktam szerencsére semmi mellékízét érezni.
Második, nem túl száraz?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hát, tisztán pulykahúsból készítve, garantáltan laposvágó kell a fogyasztásához. ha meg szalonnát teszel hozzá, minek mókolni a pulykával. Tisztességes dagadó a legalkalmasabb szerintem, még abba is elkél némi zsiradék pluszba.a töltött káposzta nem fogyókúrás étel!
Mindezek mellett elismerem, hogy pulykából is jó lehet, annak, aki ezt szokta meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Fogyós időszakomban próbálkoztam pulykahússal, de lesújtó volt a végeredmény. Rizzsel összetéve még szárazabb, mint önmagában.
Ha nem ódzkodsz a disznóhústól, akkor inkább bűnözz egyszer egy évben, de egyél akkor már egy becsületes töltöttkáposztát.Persze ez a privát véleményem, a döntés a tiéd :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Tegnapi7-es vgyok. Félreértés ne essék, én is szeretem a pulykát, csak más verzióban. sültnek pl comb-szárny, mell rántva, tokányoknak, combfiléből brassóit is készítettem már.
De fasírtnak és húsgombócnak(káposztába, töltöttpaprikába ) nem jött be.
Szóval nem a pulykaellenesség szólt belőlem, hanem a tapasztalat, ahogy nekem ízlett.
Senkit nem akartam megsérteni azzal, hogy próbáltam lebeszélni a pulykás töltöttkáposztáról.
Bármiből főzöd is, kellemes ünnepeket, a töltötkáposzta mellé :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!