Készített már valaki töltött káposztát pulykahúsból?
Én mindig érzek a darált pulykának egy furcsa - jellegzetes, nem romlott - melllékízét, amiért nem zseretem.
Ha karácsonyra akarod fözni, akkor inkább maradj a hagyományos darálthús mellett, mert ha más is van úgy, mint én, annak garantáltan elmegy az étvágya töle - és az neked is meg neki is kellemetlen lenne.
Első, köszönöm a tanácsot, de magamnak készíteném, én pedig nem szoktam szerencsére semmi mellékízét érezni.
Második, nem túl száraz?
Hát, tisztán pulykahúsból készítve, garantáltan laposvágó kell a fogyasztásához. ha meg szalonnát teszel hozzá, minek mókolni a pulykával. Tisztességes dagadó a legalkalmasabb szerintem, még abba is elkél némi zsiradék pluszba.a töltött káposzta nem fogyókúrás étel!
Mindezek mellett elismerem, hogy pulykából is jó lehet, annak, aki ezt szokta meg.
Fogyós időszakomban próbálkoztam pulykahússal, de lesújtó volt a végeredmény. Rizzsel összetéve még szárazabb, mint önmagában.
Ha nem ódzkodsz a disznóhústól, akkor inkább bűnözz egyszer egy évben, de egyél akkor már egy becsületes töltöttkáposztát.Persze ez a privát véleményem, a döntés a tiéd :)
Tegnapi7-es vgyok. Félreértés ne essék, én is szeretem a pulykát, csak más verzióban. sültnek pl comb-szárny, mell rántva, tokányoknak, combfiléből brassóit is készítettem már.
De fasírtnak és húsgombócnak(káposztába, töltöttpaprikába ) nem jött be.
Szóval nem a pulykaellenesség szólt belőlem, hanem a tapasztalat, ahogy nekem ízlett.
Senkit nem akartam megsérteni azzal, hogy próbáltam lebeszélni a pulykás töltöttkáposztáról.
Bármiből főzöd is, kellemes ünnepeket, a töltötkáposzta mellé :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!