Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főzelékhez való vega feltétele...

Főzelékhez való vega feltételeket keresek. Mi minden jöhet szóba?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a kérdés megválaszolására szánt időd. Nem pontozok le senkit.
2020. nov. 6. 12:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%

Ha csak vega vagy, nem vegan:

fott tojas, tukortojas, tojasfasirt, gombafasirt, rantott gomba, rantott zoldsegek. Ha halat azert eszel, akkor rantott hal es halfasirt.

Tocsni/lapcsanka, cukkinibol vagy krumplibol.

2020. nov. 6. 12:08
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Zöldségfasírt.

Lapcsánka

Grillezett cékla/padlizsán/cukkini

Bundás hagymakarika

Ha nem gond az angol:

[link]

2020. nov. 6. 12:09
 3/33 A kérdező kommentje:

Köszi! Felpontoztalak titeket.

Minden más feltét érdekel, mint pl. a pirított hagyma és más retró ételek, vagy az egészen újak, trendiek is.

2020. nov. 6. 12:12
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Tufu, szojafasirt, lencsefasirt.
2020. nov. 6. 12:34
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Falafel.
2020. nov. 6. 12:38
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

- szójakocka-pörkölt

- sült gombafejek (kicsit megsózva, kis olaj alá, berakod egy teflonseprenyőbe és megpirul-megpárolódik 10-15 perc alatt)

- falafel (ezt készen szoktam venni, sütőben készítem el, ilyen fajtát: [link] )

Ha tojást eszel, akkor lehet feltét a bundás kenyér (pl. spenóthoz). Én ezt sem bő olajban sütöm, hanem csak kikenem olajjal a teflonserpenyőt, és nem túl vastagra vágom a kenyérszeleteket.

2020. nov. 6. 12:40
 7/33 anonim ***** válasza:
86%
mi sokszor szoktunk dinsztelt hagymát tenni főzelékekre, , de pörköltalapot is tudsz csinálni belőle ha akarsz, úgy is finom
2020. nov. 6. 12:49
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én falafelt meg babfasírtot szoktam csinálni. Tükörtojás, szejtán pörköltnek elkészítve.
2020. nov. 6. 12:50
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg, a szejtán :-) Mondjuk én annyira nem szeretem, de szerencsére a férjem a vega, nem én. Úgy szoktam készíteni, hogy liszttel és fűszerekkel előre bekevert sikérport egy csészében vízzel összekeverek, állni hagyom, és kiskanállal a galuskához hasonlóan a lobogó levesbe szaggatom. Ha megfőtt, kiszedem, a levest megesszük, a szejtán meg feltét a második fogáshoz.
2020. nov. 6. 12:53
 10/33 anonim ***** válasza:
74%
Sült szójavirsli, rántott szójapárizsi.
2020. nov. 6. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!