Minden más feltét érdekel, mint pl. a pirított hagyma és más retró ételek, vagy az egészen újak, trendiek is.
2020. nov. 6. 12:12
4/33 anonim válasza:
Tufu, szojafasirt, lencsefasirt.
2020. nov. 6. 12:34
5/33 anonim válasza:
Falafel.
2020. nov. 6. 12:38
6/33 anonim válasza:
- szójakocka-pörkölt
- sült gombafejek (kicsit megsózva, kis olaj alá, berakod egy teflonseprenyőbe és megpirul-megpárolódik 10-15 perc alatt)
- falafel (ezt készen szoktam venni, sütőben készítem el, ilyen fajtát: [link] )
Ha tojást eszel, akkor lehet feltét a bundás kenyér (pl. spenóthoz). Én ezt sem bő olajban sütöm, hanem csak kikenem olajjal a teflonserpenyőt, és nem túl vastagra vágom a kenyérszeleteket.
2020. nov. 6. 12:40
7/33 anonim válasza:
mi sokszor szoktunk dinsztelt hagymát tenni főzelékekre, , de pörköltalapot is tudsz csinálni belőle ha akarsz, úgy is finom
2020. nov. 6. 12:49
8/33 anonim válasza:
Én falafelt meg babfasírtot szoktam csinálni. Tükörtojás, szejtán pörköltnek elkészítve.
2020. nov. 6. 12:50
9/33 anonim válasza:
Ja tényleg, a szejtán :-) Mondjuk én annyira nem szeretem, de szerencsére a férjem a vega, nem én. Úgy szoktam készíteni, hogy liszttel és fűszerekkel előre bekevert sikérport egy csészében vízzel összekeverek, állni hagyom, és kiskanállal a galuskához hasonlóan a lobogó levesbe szaggatom. Ha megfőtt, kiszedem, a levest megesszük, a szejtán meg feltét a második fogáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!