Sűrített paradicsomot szeretnék főzni, de nincs paszírozóm. Ötletek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 22:47
12/17 anonim válasza:
Nincs idősebb, kedves szomszéd nénid? Érdemes lehet kölcsön kérni.
13/17 anonim válasza:
A 9-es által leírt módszer tökéletes és nem kell különös eszköz semmi hozzá.
14/17 anonim válasza:
Ezer évvel ezelőtt is: tésztaszűrő + levesmerő kanál hátulja, tökéletesen lehet passzírozni. Utána még ismét átforralod, belefőzöd a nátron benzonátot, (=anno szalicilt használtunk) vagy amit akarsz tartósítószert és mehet a polcra.
15/17 anonim válasza:
Bocsánat, nem a polcra, hanem az u.n. szárazdunsztba: = megágyazol neki egy félre eső helyen, alólra kimustrált plédet, vagy öreg szövetkabátot, esetleg egy nagypárnát, rá sorakoznak az üvegek, majd másik valamivel bebugyolálni. Kb. 24 óra alatt meghűlnek az üvegek, akkor mehetnek a polcra.
16/17 anonim válasza:
Felteszed foni az egeszet, hogy megpuhuljon … atpaszirozod femszuron ... utana kello allagura rotyogtatod.
17/17 A kérdező kommentje:
Az elkészítését tudom, de köszönöm a tanácsokat. :)
A kérdés a passzírozóra irányult, hogy ha az nincs, akkor mivel lehet szintén "gyorsan" megcsinálni, helyettesíteni.
2020. okt. 31. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!