A paradicsomhoz, csak a paszírozó jó? Gyümölcs centrifugával próbálta már valaki? Ivó lének eltenni.
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 09:30
1/3 anonim válasza:
Itt valaki írt egy olyat a múltkoriban, hogy apróra darálja a paradicsomot héjával együtt, majd úgy főzi fel, és rakja üvegbe. Ez esetben nem kell paszírozni.
Ha centrized, a héja még attól darabos marad.
2/3 anonim válasza:
Én paradicsommal még nem próbáltam a gyümölcscentrifugát, de alapból nagyon sok lé és hús megy kárba. Nekem paradicsom darálóm van ( [link] ), ami a normál darálóhoz képest sokkal kisebb lyukú és tényleg csak a mag és a héj marad fenn szemétnek. Gondolom meg lehet csinálni a centrifugával is, de kevés hasznos anyag fog maradni, sokat pazarol.
3/3 anonim válasza:
Neke eddig botmixerrel lett a legjobb. Amikor passzírozóval csináltam, alig maradt egy kevés híg lötty az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!