Ha őzláb gombát bepanirozva lefagyasztok, az jó lesz utána kisütve?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 10:04
12/14 A kérdező kommentje:
6-8-10-es: a szautirozás mennyivel jobb, mint a blansirozás?
2020. okt. 11. 18:01
13/14 anonim válasza:
A blansírozásnál a gomba rengeteg nedvesség tartalmat veszít. A szautirozás pedig nagyon forró serpenyőben. Nem szabad, hogy a gomba levet eresszen.
A gombák egyébként is egy külön kaszt. Így ne hasonlítsd feldolgozásban sem egyéb zöldségfélékhez, amit valóban blansírozunk. Tehát a gomba se nem növény és nem állat. A növények fotoszintetizálnak, az állatok nem. Nos a gomba sem.
14/14 anonim válasza:
Igen. Mi is bepanírozva szoktuk lefagyasztani a gombát, sőt, van, hogy más zöldségeket is, ha nem aznap akarjuk megsütni. Semmi baja nem lesz, a fagyasztóban akár egy évig is simán eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!