Milyen olyan etelek keszithetok tojasbol ami utana lefagyaszthato??
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Tojásos nokedli, Carbonara spagetti/rigatoni/ruote, piskóta...
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem is is jobb a tojást lefagyasztani, mert fololvasztva azt tudsz belöle készíteni, amit akarsz!
Az 1-es meg téved, a carbonara nem fagyasztható, mert nem is melegíthetö étel, az csak frissen jó!
Meg eleve tésztaételeket nem jó fagyasztani, kiolvasztva könnyen szétázik a tészta benne.
Ami viszont jól fagyasztható, azok a különbözö sütemények, torták.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Igen, tokre szivacsosak lesznek a tészták...
Akkor mar süti, vagy abba valo tojásos krém.
Sok van nagyon??tojasporkoltet (fott tojas), madartejet nem szeretitek?hogy fogyjon Vagy tobb?
Fasírtot lehet fagyasztani, de ugye...abba nem sok kell
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A tojás nyersen nagyon jól fagyasztható:
"egész" tojás: a tojásokat feltöröd és bezacskózod - célszerü olyan mennyiségeket tenni egybe, amit egy alkalommal felhasználsz 2-3-4 db -, mert ha feololvasztod, akkor egynapon belül fel kell használni és visszafagyasztani nem lehet.
De lehet külön-külön a fehérjét és a sárgáját is fagyasztani, itt is az érvényes, hogy egy zacskóban csak annyi legyen, amit egyszerre felhasználsz.
A fagyasztott tojást - bármilyen variációban fagyasztottad is - a hütöben olvaszd ki, utána ugyanúgy használható, mintha frissen törted volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!