Hogy hívják azt az eszközt, amibe például babérlevelet lehet tenni, és főzés közben abból ázik ki az "íz"?
Figyelt kérdés
Mintha valamilyen diót olvastam volna, de nem találom.2020. szept. 6. 19:45
2/6 anonim válasza:
Igen, teatojás.
Ne keverd a mosódióval!:)
3/6 A kérdező kommentje:
Majdnem :D Köszönöm, ez lesz az :)
2020. szept. 6. 19:51
4/6 anonim válasza:
Ennek az őse a fűszerzacskó / zsák volt. Vászonból, pamutból készült kis zsákocska. Egyébként még létezik ilyen is.
Vagy mikor még általános volt a háztartásokban a hagyományos géz, pillanatok alatt lehetett hajtogatni belőle egy rögtönzött fűszerzacskót, cérnával összekötve.
Csak úgy érdekességképpen mondom.
Mióta elterjedt a rozsdamentes acél, kiszorította a vásznat, mert könnyebb a tisztítása.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt is köszi :)
UI: Kíváncsi lennék, hogy ki és miért pontozza le a válaszokat.
2020. szept. 7. 09:15
6/6 anonim válasza:
#5 Sajnos vannak akik ezért járnak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!