A kérdező szavazást indított:
igen
nem
tasakos rizst főzök
rizsfőző edényt használok
69 szavazat
1/11 anonim válasza:
Gondosan átmosom. A többi attól függ milyen rizs és mit főzök.
Köretnek a pergőset megpirítom, a tapadósat a sushihoz nem 😉
3/11 Deák Dominik 2020 válasza:
Nem, nem szeretek sokat pepecselni az étellel, nincs annyi időm.
4/11 anonim válasza:
Általában basmati rizst vagy barna rizst főzök, azokat nem pirítom.
5/11 anonim válasza:
Régen nem, de aztán valahol olvastam, hogy sokkal finomabb, így egyszer kipróbáltam, és tényleg. Azóta mindig csinálom, nem sokk hosszabb így, mintha csak simán megfőzném, mint a tésztát
6/11 anonim válasza:
Tasakos rizst főzök. Fog a fene még bajlódni a mosásával!
7/11 anonim válasza:
Basmatit, barnát meg arborio rizst csinálok, ezeket nem pirítom.
8/11 anonim válasza:
Én nem szoktam. Beleteszem a rizst egy szürőbe és hodeg folyóvíz alatt átmosom.
9/11 anonim válasza:
Áltslában tasakos rizst főzök, de ha nem, akkor átpirítom.
10/11 mustafa33 válasza:
Hogy pergős legyen 7 vízben öblítem a gömbölyű rizst és kevés olajon megpirítom, néha hagymát is pirítok bele előbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!